U gradskim i prigradskim naseljima u Bijeljini bez struje će danas biti 1.300 potrošača, zbog radova “Elektroprenosa Bosne i Hercegovine” na trafostanici “Bijeljina 3” i “Elektro-Bijeljine” na pripadajućim dalekovodima.

Riječ je o potrošačima koji se strujom snabdijevaju sa dalekovoda “Željeznička” i “Koviljuše”. Prekid u isporuci trajat će od 8.00 do 15.00 časova, najavljeno je iz preduzeća “Elektro-Bijeljina”.

Za danas je najavljen i godišnji remont na trafostanici “Ostojićevo”, zbog čega će od 8.00 do 16.00 časova bez struje biti 4.000 potrošača koji se snabdijevaju sa dalekovoda “Batković”, “Crnjelovo”, “Brodac”, “Begov put” i “Topolovac”.

U ovom terminu bez struje će biti potrošači u Ostojićevu, Batkoviću, Maloj Obarskoj, dijelu Velike Obarske, naselju Brodac, Balatun, Velino Selo, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.

Iz “Elektro-Bijeljine” apeluju na potrošače da uvaže najavljene radove i zastoje na mreži, zbog obaveze preduzeća da izvrši neophodan godišnji remont postrojenja.