Nakon ostavke trenera NK Široki Brijeg Goce Sedloskog “vrući krumpir” pripao je pomoćnom treneru Denisu Ćoriću koji je već u nekoliko navrata vodio momčad “Plavo-bijelih”.

Dok je uprava kluba u potrazi za nasljednikom Sedloskog, izvjesno vrijeme momčad će voditi Ćorić koji, kako ističe, vjeruje da Široki ima snage othrvati se trenutnoj krizi.

Privremeni trener momčadi Širokog kaže kako su tri poraza na startu sezone, dva u Europskoj ligi i jedan u domaćem prvenstvu, malo poljuljali atmosferu u momčadi no dodaje da “ne treba sve proglasiti crnim” te da se treba okrenuti pozitivnim stvarima.

“Činjenica je kako smo se dosta ispromašivali u prethodne tri utakmice, a protivnik je kažnjavao svaku našu pogrešku. Naš je najveći problem igra u zadnjoj trećini protivnika. Na tome moramo najviše raditi, sigurno neće biti lako, jer ništa nije na tipku”, kazao je Ćorić.

Nakon održanog treninga s momčadi, Ćorić je istaknuo da je zadovoljstvo trenirati seniorsku momčad matičnog kluba te dodao kako vjeruje u sebe i svoje kvalitete, stručni stožer i momke koje ima na raspolaganju.

-“Atmosferu želim podići na višu razinu i vratiti povjerenje navijača. Idemo u Tuzlu započeti pozitivan niz”, izjavio je Ćorić.

Široki Brijeg sljedeći ispit ima u subotu, 27. srpnja, kada u okviru drugog kola Premijer lige BiH gostuje u Tuzli kod Slobode.

Izvor: FENA