Ruska nogometna reprezentacija svladala je sinoć ekipu Škotske s uvjerljivih 4:0 u okviru grupe I kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020.

U istom kolu, Belgija je San Marino pobijedila čak 9:0.

Nakon mršavih 0:0 nakon prvih 45 minuta, u nastavku se Rusi otvaraju i preuzimaju dominaciju na terenu.

Dzyuba je prvo u 57. zabio za 1:0 na asistenciju Golovina, potom je tri minute kasnije pitanje pobjednika riješio Ozdoev. Točno 13 minuta nakon prvog gola akter je ponovno isti, a ovoga puta mu je dodao Fernandes. Za konačnih 4:0 zaslužan je Golovin u 87. minuti.

Raspucana je bila Belgija protiv fenjeraša San Marina koji već tradicionalno u kvalifikacijama ovakvim momčadima služi kao ekipa za trening.

Nakon prvih 45. minuta momčad Belgije imala je visok skor od čak 6:0. Mreže su mirovale do 28. minute kada gol postiže Lukaku na dodavanje Tielemansa. Tri minute kasnije Chadli zabija dok mu je Lukaku asistirao. U 35. minuti već je 3:0, a Broli iz San Marina je pogodio vlastitu mrežu. U 41., 43. i 45. Belgijci su potpuno deklasirali slabašni San Marino. Lukaku je ponovno strijelac, a ovoga puta dodao mu je Hazard, Alderweireldu gol namješta Castagne a u strijelce se upisuje i Tielemans na ponovnu asistentiju Realovog Hazarda.

U drugom poluvrmenu momčad Belgije malo je usporila, a Hazard, Mertens i Lukaku su otišli na klupu.

Carossco je u 79. pronašao Bentekea i već je 7:0, na 8:0 podebljava Verschaeren iz najstrože kazne, a u 90. minuti konačnih 9:0 postavlja Castagne.

Grupu I predvodi dominatna Belgija sa 7 pobjeda i 21 bodom te gol razlikom od čak 28:1! Rusija ima 18 bodova i nešto lošiju gol razliku, a vrijedi istaknuti da zadnji San Marino još nije postigao pogodak, a primio ih je čak 37.