Hrvatski glazbenik i kantautor Petar Grašo nastupit će u Širokom Brijegu 27. prosinca ove godine, a od ponedjeljka su u prodaji i ulaznice u sustavu kupikartu.ba te u Mepas mallu u Mostaru.

Grašo je jedna od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj, a u Širokom Brijegu će nastupiti u gradskoj športskoj dvorani na Pecari. Cijene su 15 maraka za parter, stajanje i, 20 maraka za tribine.

Organizator koncerta je agencija PRimera koja je u ovoj dvorani i do sada organizirala niz koncerata.

“Ranijih godina u našoj organizaciji su održani koncerti Olivera Dragojevića na kojemu su gosti bili Stjepan Hauser i klapa Hrvoje. Zatim Željko Joksimović, Mate Mišo Kovač, a ove godine, Petar Grašo je bio najlogičniji izbor”, kažu organizatori.

Ovaj 43-godišnji glazbenik poznat je široj javnosti gotovo tri desetljeća.

Rođeni Splićanin pisao je pjesme za velikane hrvatske estrade poput Olivera Dragojevića i Doris Dragović, a njegov prvi album “Mjesec iznad oblaka” prodan je u 110 tisuća primjeraka i njime Grašo drži najprodavaniji muški glazbeni album od hrvatske samostalnosti.

Surađivao je 2011. s Tončijem Huljićem i njegovim novoformiranim Madre Badessa bendom, a zatim se povlači iz javnosti. Nekoliko godina kasnije ponovno osvoja publiku hitovima “Moje zlato” i “Uvik isti” s kojima je nastupio na Splitskom festivalu.

Krajem 2015. godine Grašo započinje turneju rasprodanim koncertom u Spaladium Areni, koja se nastavila koncertima u arenama u Puli, Varaždinu, Zadru te svim većim dvoranama u Hrvatskoj i regiji (Beograd, Maribor, Ljubljana…).