Grad Banjaluka priprema bogat, trodnevni muzički program za doček 2020. godine, a nastupiće pjevačice Marija Šerifović, Jelena Tomašević i Aleksandra Prijović, kao i bend “Crvena jabuka”, najavio je danas gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

On je istakao da će tokom novogodišnjih praznika u Banjaluci gosti moći da uživaju u dobroj muzici i zabavi, kao i kulinarskom umijeću ugostitelja.

“Dobro došli u Banjaluku za Novu godinu, pozivamo sve goste da dođu u najljepši grad u regionu, gdje spremamo sjajan program”, rekao je Radojičić na konferenciji za novinare.

On je naveo da će 30. decembra u Banjaluci nastupiti Marija Šerifović, za doček Nove godine Jelena Tomašević i bend “Crvena jabuka”, dok će 1. januara publiku zabavljati Aleksandra Prijović.

“Na trgu u Banjaluci ove godine biće odlični izvođači i regionalne zvijezde, jer su nam tradicionalno gosti u Banjaluci ljudi iz nekoliko susjednih država. Pošto smo u centru regiona, kod nas dolaze gosti od Slovenije do Srbije i Sjeverne Makedonije”, rekao je Radojičić.

On je napomenuo da će 31. decembra u toku dana u Banjaluci biti organizovan i doček dječije Nove godine, kao i “Zimska varoš” na Trgu.

“Hotelijeri i ugostitelji se spremaju, tako da je mnogo razloga da se dođe u Banjaluku”, rekao je Radojičić.

Jelena Tomašević je zahvalila organizatorima za poziv i izrazila uvjerenje da će atmosfera biti odlična.

“Ne sumnjam da će atmosfera u Banjaluci biti sjajna i da ćemo se dobro provoditi, kako mi na bini, tako i publika”, rekla je Tomaševićeva.

Član benda “Crvena jabuka” Dražen Žerić pozvao je goste iz regiona da dođu u Banjaluku na novogodišnje slavlje i izuzetno dobar provod.