Okrugli sto o temi “Kako održati poslovanje u otežanim uslovima izazvanim koronavirusom”, biće održan danas na Jahodini, najavljeno je iz Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske.

Iz Unije navode da je agendom predviđeno da poslodavci iz Sarajevsko-romanijske i Hercegovačke regije i članovi Vlade Republike Srpske kroz dijalog prepoznaju probleme i izazove poslovanja u uslovima pandemije Kovid-19 i definišu potencijalne mjere za stabilizaciju poslovanja i privrednog sistema.

Ova aktivnost realizuje se uz podršku projekta “Jačanje kapaciteta vladinih institucija za uključivanje organizacija civilnog društva u procese donošenja odluka u BiH” koji podržava EU u BiH.

U okviru diskusije predviđeno je učešće predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića zajedno sa ministrom za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđanom Rajčevićem, ministrom privrede i preduzetništva Vjekoslavom Petričevićem i ministrom finansija Zorom Vidović, saopštili su iz Unije udruženja poslodavaca.

Okrugli sto biće održan u hotelu “Termag” na Jahorini u 17.00 časova.