Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” i ove godine, uprkos pandemiji, na dan najradosnijeg katoličkog praznika uz podršku BHRT-a osigurao je tradicionalni svečani Božićni koncert, donoseći u srca ljudi i domove božićne pjesme što nose dah bezvremenosti. Snimak koncerta gledatelji BHT1 moći će pratiti u programu BHT1 25. decembra u 20,00 sati.

Iz HKD Napretka poručuju da će se potruditi da još jače i snažnije i s posebnom emocijom podignu prašinu božićne čarolije i na svako lice koje danas pokrivaju maske, stave najljepši osmijeh, a notama, koje bude uspomene, otjeraju sve strahove.

Vedrana Šimić, Katarina Kikić, Laura Kozlinger, Monija Jarak-Mikulić, Siniša Markanović, Danijel Perić, Tomislav Perić, Ivan Šarić, Leonardo Šarić, Milan Lucić, Filip Milošević, Dario Vučić i Toni Toplan uz pratnju gudačkog orkestra Sarajevske filharmonije, izvest će tradicionalne božićne pjesame koje nose dah bezvremenosti.

Iz HKD Napredak poručuju da će se potruditi da još jače i snažnije i s posebnom emocijom Božićnim koncertom i pjesmom stave najljepši osmijeh koji budi uspomen i tjeraju sve strahove.

Kao što to i svake godine čini, tako je i ove BHRT, upravo na dan Božića za svoje gledatelje osigurao uz tradicionalni svečani Božićni koncert i Božićnu misu iz katedrale Presvetoga Srca Isusova u Sarajevu, prijenos iz Rima „Urbi et orbi“, te igrane filmove „Božićna želja“, i „Božićni hotel“.