Četvrta sezona “AUDI B2B RUN” utrke koja će okupiti predstavnike bh. poslovne zajednice bit će održana 30. septembra, s početkom u 18.00 sati na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, te će na stazi dugoj 5 km provesti trkače kroz najljepše sarajevsko šetalište i plavu stazu stadiona Grbavica.

Organizatori navode da je ta trka prepoznata kao događaj koji spaja uposlenike kroz sport i aktivan život, što se pokazalo učinkovitim alatom za promovisanje zdravog načina života, te povećanje zadovoljstva i motiviranosti uposlenika, koji su posebno važni u današnje vrijeme.

Dodaju da se pozicionirala kao poslovno-sportski događaj koji se ne propušta u poslovnom svijetu, a u prilog tome govori i veliki broj prijavljenih kompanija iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokatskih kancelarija i marketinških agencija.

Četvrto izdanje “AUDI B2B RUN” trke bit će održano u potpunosti na otvorenom, poštivajući propisane epidemiološke mjere.