Mlade violinistice Andrijana Nikolić i Nikolina Čolović, zajedno poznate pod nazivom „Just 2“ predstavljaju svoj prvijenac pod nazivom „Violin adventures“.

Najdinamičniji instrumentalni duo glazbe svojim talentom i strašću ruši granice između različitih žanrova glazbe, od klasične i filmske glazbe do modernih žanrova i magičnog orijenta.

Producent/reditelj Anis Mujanović tvorac je i pokretač ove pozitivne priče u vrijeme pandemije Covida 19, kada nam je svima potreban tračak nade i pozitivne vibracije koje svakako nosi ovaj glazbeni projekat osmišljen od strane apsolutnog rekordera po broju snimljenih muzičkih spotova/produkcija/režija. „Mistične violine“ nemaju ograničenja što se tiče nastupa uživo – jednako impresivno sviraju Bacha i Vivaldija kao i moderne aranžmane.

Istražujući klasičnu i orijentalnu glazbu „Just 2“ su u 2020. godini snimile numeru pod nazivom „Violin adventures“ u studiju Hayat produkcije na čelu sa Arelom Češljarom kao muzičkim producentom, autorom i aranžerom zajedno sa Mehom Radovićem.

Uspjeh „Just 2“ širi se na YouTube kanalu, a njihova baza slušatelja i dalje raste kroz razne suradnje.

Prelijepe mlade violinistice Andrijana i Nikolina svirale su violine od djetinstva. Andrijana Nikolić je rođena 22.7.1993. godine. U Sarajevu završava Muzičku Akademiju, smjer muzički izvođač violinista 2016. godine u klasi prof. Jovana Bogosavljevića, nakon toga master studije violine u klasi prof. Vladimira Markovića. Nastupala je na mnogobrojnim koncertima i manifestacijama u našoj državi kao i u regionu. Od 2017. godine bavi se i muzičkom pedagogijom, u osnovnim muzičkim školama. Sa učenicima je ostvarila izvrsne rezultate na međunarodnim takmičenjima.

Nikolina Čolović rođena je 09.9.1994. godine. U Sarajevu završava Muzičku Akademiju, smjer muzički izvođač violinista 2016. godine u klasi prof. Vladimira Markovića. Član je kamernih sastava “Eudiates trio” i “Corde per cuore” sa kojim je nastupala na mnogobrojnim koncertima i manifestacijama u našoj državi kao i u regionu. Od 2016. godine bavi se i muzičkom pedagogijom, u osnovnim i srednjim muzičkim školama. Sa učenicima je ostvarila izvrsne rezultate na međunarodnim takmičenjima.