Centri civilnih organizacija (CCI) organizuju Forum odgovornosti sa ministricom nauke, visokog obrazovanja i mladih KS, Melikom Husić – Mehmedović i ministricom odgoja i obrazovanja KS, Naidom Hota – Muminović u utorak, sa početkom u 17:00h uživo putem platformi Facebook i Youtube na nalogu lookalno.ba.

Na Forumu odgovornosti, ministrice će uživo odgovarati na pitanja građana i građanki pristigla putem inboksa Facebook stranice Lookalno.ba, maila lookalno.ba@gmail.com, uličnih štandova te u toku trajanja događaja na linku za prenos uživo u komentarima na Facebook stranici ili YouTube kanalu Lookalno.ba.

Centri civilnih inicijativa (CCI) organizuju Forume odgovornosti sa premijerom, ministricama i ministrima Vlade Kantona Sarajevo povodom 100 dana rada Vlade Kantona Sarajevo.

Pred Forum odgovornosti sa ministricama Vlade Kantona Sarajevo, u utorak, 18.5.2021. u Maloj aleji, Ilidža, sa početkom u 10:00h biće organizovan drugi po redu ulični štand na kojima će građanke i građani imati priliku da postave pitanja ministricama na temu „Obrazovanje i mladi“.