Pjevač Hasan Dudić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju i smješten je u KBC Zvezdara, zbog komplikacija usljed virusa korona.

Kako je objasnila njegova menadžerka Nataša Gluhović, pjevačevo stanje se naglo pogoršalo i trenutno je priključen na kiseonik.

“Hasan je bio na kućnom liječenju od kovida 19, ali juče mu je bilo jako loše pa smo ga odveli u bolnicu. Ljekari su rekli da je stanje jako loše. Trenutno je na kiseoniku, prate njegovo stanje pa će na vrijeme reagovati za sve što treba. Njegov sin Miki Dudić i ja smo cijelu noć bili u bolnici, jako smo uplašeni”, rekla je Gluhovićeva za Kurir.

Dodaje još i da Dudiću kolege i prijatelji iz cijelog svijeta daju podršku.

“Kako on ne može svima da se javi, zamolio je mene da se obratim medijima i da kažem o čemu se radi. Posebno bih zahvalila Saneli Šaulić kojoj je Hasan stric, i njenom suprugu Bati Mirkoviću koji nam mnogo pomažu u ovom trenutku”, rekla je.

Pjevač je nedavno na Fejsbuk profilu napisao “ovo zlo zvano korona nije me zaobišlo. Već peti dan muku mučim. Biće bolje, nadam se… Čuvajte se, nosite maske i nikako u gužvu”.