Dragan Kojić Keba je u pratnji orkestra Muzičke produkcije BHRT-a napravio jednu od večeri koju će i sam dugo pamtiti. Jedinstvenim nastupom, s dozom humora, pričama koje su uvodile u pjesme, Keba je pokazao zašto je veliki šuomen i osoba koja širi pozitivne vibracije.

Narodni studio je do maksimuma bio ispunjen zadovoljnom publikom koja je svojim pljeskom i ovacijama motivirala pjevača da napravi sjajnu atmosferu. Gost večeri je bio humorist Ismet Horo, koji je svojim nastupom sve prisutne nasmijao do suza.

Popularni pjevač je nastupio u okviru projekta “Studio N”, u kojem solističke koncerte održavaju domaći i regionalni pjevači i muzičari iz domena narodne muzike.

Pored brojih pjesama i nastupa, ovog vrsnog pjevača domaća publika je definitivno prihvatila još na Festivalu Ilidža 1989. godine, kada je izveo kultnu pjesmu “Plavo oko plakalo je” s kojom je tada osvojio prvu nagradu publike.

Koncert je bilo moguće pratiti u direktnom prijenosu na BH Radiju 1, putem YouTube kanala Muzička produkcija BHRT, na istoimenoj Facebook stranici i web stranici bhrt.ba.