KJP “ZOI 84” trebalo bi da izvrši korekciju cijene ski karata u akcijskoj predprodaji i vrati je na  prošlogodišnji nivo, zaključeno je na današnjem sastanku na kojem su prisustvovali predsjedavajući Skupštine KS Mirza Čelik, predstavnici Ministarstva privrede KS te Uprava KJP “ZOI 84”. 

Nakon završetka sastanka, v.d. direktor je o zaključcima obavijestio članove Nadzornog odbora Preduzeća te je zakazana hitna sjednica na kojoj će se raspravljati o eventualnim korekcijama cijena. Sjednica NO će biti održana u ponedjeljak..

Cjenovnik predprpodaje ski karata u ski centru Bjelašnica – Igman za sezonu 2020/2021 je sljedeći: Sezonska karta s fotografijom od ponedjeljka do petka za djecu iznosi 150 KM, dok je za odrasle ista karta 400 KM, sezonska karta s fotografijom od ponedjeljka do nedjelje za djecu iznosi 200 KM, dok je za odrasle 450 KM, a sezonska karta s fotografijom od ponedjeljka do nedjelje koja uključuje i noćno skijanje za djecu iznosi 250 KM, dok je za odrasle 500 KM.

Zbog eventualne korekcije cijena, prodaja će danas biti obustavljena, a početak prodaje ski karata po korigovanim cijenama bi trebao početi po davanju saglasnosti od Nadzornog odbora.