Spasilačke službe i dalje pretražuju područje na kojem se urušio dio stambene zgrade u sjevernom dijelu Majamija. Potraga za osobama koje se vode kao nestale ušla je u četvrti dan, a zvaničnici za sada nisu mogli saopštiti dobre vijesti.

Iako službe spašavanja, kao i politički zvaničnici Miamija, i dalje tvrde kako postoji nada da će se pronaći preživjeli ispod ruševina zgrade u Majamiju, vrijeme radi protiv njih.

Prema posljednjim podacima, spasilačke službe izvukle su još četiri tijela ispod ruševina te je tako broj poginulih porastao na devet.

“Posljednje četiri žrtve policija je identificirala kao Kristinu Beatriz Elviru (74), Luisa Bermudeza (26), Leona Olivkoviča (80) i Anu Ortiz (46)”, navodi se u saopštenju.

Zvaničnica Daniela Levin Kava saopštila je kako su spasioci žrtve izvukli tokom noći, a da se i dalje više od 140 osoba vodi kao nestalo.

“Uspjeli smo izvući četiri tijela iz ruševina, kao i dodatne ljudske ostatke. Identifikovali smo četiri žrtve i obavijestili najbližu rodbinu. Upućujem najdublje saučešće porodicama, kao i prijateljima poginulih”, rekla je Kava.