Fudbalski klub Mančester siti negirao je danas da je poslao ponudu igraču Barselone Lionelu Mesiju, kome ugovor sa katalonskom ekipom ističe za četiri mjeseca.

Portparol Mančester sitija rekao je da klub nije poslao ponudu za Mesija ni na ljeto ni od tada i da nije bilo razgovora, prenio je Skaj.

List San u četvrtak je prenio da je uprava Sitija spremna da pošalje novi paket ponude kako bi dovela jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Otkako je Mesi lietos tražio da napusti Kamp Nou, mediji su spekulisali da bi 33-godišnji Argentinac mogao da pređe u Siti, gdje bi ponovo sarađivao sa trenerom Pepom Gvardiolom.

Uprava Barselone nije željela da pusti Mesija i insistirala je na otkupnoj klauzuli od 700 miliona evra, a Argentinac je odlučio da ostane jer nije želio na sud.

Mesijev ugovor ističe za četiri mjeseca pa on može da pregovara sa drugim ekipama. On je rekao da će odluku donijeti na ljeto.

On je 2017. godine produžio ugovor sa Barselonom, a list El Mundo prenio je da je ugovor vredan 555 miliona evra. Klub je negirao navode i zaprijetio da će tužiti taj list.