Sergiju Ramosu sljedećeg ljeta ističe ugovor s Real Madridom koji bi ga rado zadržao na još godinu dana.

No, Realov 34-godišnji kapetan navodno želi dvogodišnji ugovor, što se kosi s Realovom politikom da igračima starijim od 30 godina produžuje ugovor za samo godinu dana. Španjolski mediji tvrde da postoji dobra volja s obje strane da se dogovore, ali da nije nemoguće da Ramos na kraju ode iz Madrida.

To je scenarij koji nitko ne želi, ali ako se Ramos ne uspije dogovoriti s klubom David Beckham će napraviti sve kako bi ga doveo u svoj Inter iz Miamija. Kako piše AS, bivši igrač Reala samo čeka neki signal iz Madrida kako bi u siječnju Ramosu ponudio ugovor koji bi ga sigurno zadovoljio.

Osim toga, AS tvrdi da bi Ramos u SAD-u imao ogromne marketinške prilike te da mu se sviđa ideja života u SAD-u. Ramos je često u Miamiju na odmoru, u odličnim je odnosima s lokalnom španjolskom zajednicom, a najviše mu se navodno sviđa ideja da njegovo četvero djece živi i školuje se u SAD-u.

Odluči li se zaista za senzacionalan transfer, u svlačionici bi našao nekadašnje europske zvijezde poput Gonzala Higuaina i Blaisea Matuidija. Ramos i Beckham ostali su u odličnim odnosima iz igračkih dana jer su od 2005. do 2007. bili suigrači u Realu.