Tradicionalna manifestacija Konferencija beba, uz bogat umjetnički program za mališane i odrasle, biće održana danas na Palama, a ove godine pristigao je rekordan broj prijava – 200 mališana.

Direktor Kulturno-sportskog centra Pale Slavka Brezo rekla je da rođenje djeteta čini posebne trenutke sreće za cijelu porodicu.

“Iako su ponekad izazovni, ti trenuci ispunjavaju dan veseljem i ljubavlju, a svaki dan čini novom uspomenom u albumu lijepih sjećanja”, rekla je Brezo za Srnu.

Ona je naglasila da je oboren rekord u prijavi učesnika u odnosu na prethodne godine, budući da je ove godine prijavljeno 200 mališana.

Brezo je rekla da neće biti konferencija samo za male, već i za veću djecu, za koje će biti održana vesela, šarena zabava uz “Patrolne šape” i mnogo iznenađenja.

Prema njenim riječima, Konferencija beba je jedinstvena i po tome što promoviše ljubav, zdravu i veliku porodicu sa više djece, a biće izabrano i tročlano predsjedništvo.

Ona je podsjetila da je na Palama osnovana i pokrenuta prva Konferencija beba prije 22 godine, a da će načelnik ove opštine Boško Jugović nagraditi jednu višečlanu porodicu.

Brezo je pozvala sve sugrađane da im se pridruže na paljanskoj Promenadi, uživaju u zabavi, a uz pomoć prijatelja i sponzora ove dječije manifestacije u zabavnom programu biće podijeljeno mnoštvo poklona, vaučera i nagrada.

Konferencija beba biće održana u 18.00 časova na paljanskoj Promenadi, a u slučaju kiše u Sportskoj dvorani “Peki”.

Generalni sponzor manifestacije je opština Pale.