Nogometaši HŠK Posušja i FK Sarajeva su na stadionu Mokri Dolac u Posušju igrali utakmicu drugog kola Premijer lige BiH koja je završena pobjedom gostiju rezultatom 2:0

Utakmica je započela pokušajem Lauša za Posušje u 2. minuti, a dvije minute kasnije priliku za Sarajevo ne koristi Bagarić. Bagarić je u 33. minuti spustio loptu za Bodula koji puca, ali brani golman Baćak.

Pogodak za goste stigao je u 39. minuti kada je Dupovac poslao jednu loptu u kazneni prostor Posušja, gdje se sjajno snašao Cmiljanić koji loptu posprema u mrežu za vodstvo svoje momčadi. U 44. minuti Leko je uposlio Lauša koji puca ravno u Dizdarevića, a minutu kasnije ponovo se u sjajnoj šansi našao Cmiljanić, ali ovaj put lopta ne nalazi put do mreže nakon njegovog udarca.

Landeka iz velike daljine puca pored gola Sarajeva u 50. minuti. Palić je pucao glavom nakon kornera, a u velikoj gužvi pred golom domaćih Ljubić je nespretno loptu poslao u vlastitu mrežu u 71. minuti. Dobar udarac Vukoje, Dizdarević to još bolje brani, možda i najbolja prilika za domaće danas da dođu do gola.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore