Mostar Film Festival poziva mlade da se priključe i postanu dio volonterske ekipe, a na poziv se mogu javiti svi mladi zainteresovani za rad, film i muziku, saopšteno je iz organizacijskoga tima Mostar Film Festivala.

„Nudimo mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, te preporuke za daljnje angažmane na budućim festivalima, kao i potvrdu o volontiranju“, navodi se u saopštenju.

Volonterima će biti osigurana dezinfekcijska sredstva, maske, kao i rad pod svim epidemiološkim mjerama.

Prijave za volontiranje traju do petka, 18. rujna 2020., a zainteresirani svoje podatke mogu poslati na mail moff@moff.ba.

Mostar film festival će se održati od 1. do 6. listopada, ove godine u novom ruhu.

Zbog pandemije koronavirusa i poštivanja epidemioloških mjera, a zbog sigurnosti svih, u Gradu na Neretvi stiže nova atrakcija – autokino, kako bi svi posjetitelji uživali u najboljem ugođaju gledanja filmova, uz sigurnost i svoje najbliže.

Festival će ove godine biti predstavljen kroz pet programa – Natjecateljski, internacionalni Between the Rivers, Dokumentarni, Studentski, te Retrospektiva.

Natjecateljski i internacionalni dio programa bit će predstavljen na platou mostarskog Sajma gospodarstva (Rodoč bb), gdje postoji kapacitet za 350 automobila, dok će ostatak programa biti prikazan u velikom amfiteatru Sveučilišta u Mostaru, uz poštivanje mjera socijalne udaljenosti.

U suradnji s Akademijama i uvaženim stručnim i nastavnim kadrom putem ONLINE platforme održat će se i Masterclass radionice i Filmski razgovori.