Гошћа емисије Коначно петак била је Алма Феровић Фазлић којој је додијељено почасно звање Associate of the Royal Academy of Music (АРАМ) од стране почасног комитета Краљевске музичке академије у Лондону.

Она је дипломирала на Музичкој академији у Сарајеву и магистрирала Музички театар на Краљевској музичкој академији у Лондону 2004. године, као једини бх. студент а уједно и добитник овог почасног звања.

Овом наградом и звањем интернационално је признат рад и допринос Алме Феровић Фазлић на пољу музичког театра, а посебно на покретању ове области у Босни и Херцеговини.

Овим је крунисан десетогодишњи рад ове бх. умјетнице, која, након студија у Лондону те вишегодишњег професионалног дјеловања широм свијета, по повратку у Сарајево оснива Институт за музику, театар и мултимедију (иМТМ), едукативну платформу првенствено за музички театар која није егзистирала. иМТМ је данас лиценцирани представник Rockschool из Лондона, а кроз овај интернационално признат програм додјељује и акредитиране дипломе.