Улазнице за утакмицу баража за ЕУРО 2020 између фудбалских репрезентација Босне и Херцеговине и Сјеверне Ирске коштат ће 30, 20 и 10 марака.

За сусрет који ће се играти 26. марта у 20.45 сати на стадиону “Билино поље” у Зеници улазница за трибину “запад” коштат ће 30, “исток” 20, те “сјевер” и “југ” 10 КМ.

Продаја улазница вршит ће се у пословницама “Центротранса”, овлаштене партнерске агенције Ногометног/Фудбалског савеза БиХ (Н/ФС БиХ).

“Једна особа моћи ће купити двије улазнице за утакмицу, уз предочавање идентификационог документа. Куповина улазница малољетним особама и особама без идентификационог документа неће бити дозвољена. Особи која је већ идентификована као купац улазнице на истом или другом продајном мјесту неће бити омогућена поновна куповина улазница. Н/ФС БиХ ће имати могућност електронског надзора над продајом улазница како би предузео потребне мјере у спорним случајевима”, саопштено је из Н/ФС БиХ.

Продаја улазница за полуфиналну утакмицу баража за ЕУРО 2020 БиХ-Сјеверна Ирска почет ће у сриједу, 11. марта, у 9 сати.

“Молимо наше вјерне навијаче, симпатизере и пријатеље репрезентације Босне и Херцеговине да се приликом уласка на стадион стриктно придржавају упутстава за кориштење означеног улаза на трибину, реда и сједишта на одређеном сектору. Мјеста су назначена на улазници, те је неопходно да се исто поштује. Н/ФС БиХ је сходно важећим стандардима ФИФА и УЕФА инсталирао нове електронске бројаче са читачима улазница на улазима стадиона ‘Билино поље’ у Зеници, те би свако непоштовање наведених упутстава могло изазвати непотребну гужву и додатне процедуре приликом уласка на одређену трибину”, истакли су из Н/ФС БиХ.

У случају пласмана репрезентације Босне и Херцеговине у финале плаy-оффа, продаја улазница за еветуални меч против Републике Ирске или Словачке почет ће дан послије одигравања полуфиналне утакмице, у петак, 27. марта, у 9 сати.

Утакмица финала плаy-оффа играт ће 31. марта, у случају побједе БиХ против Сјверне Ирске, такође на стадиону “Билино поље” у Зеници.