Хрватско културно друштво “Напредак” и ове године, упркос пандемији, на дан најрадоснијег католичког празника уз подршку БХРТ-а осигурао је традиционални свечани Божићни концерт, доносећи у срца људи и домове божићне пјесме што носе дах безвремености. Снимак концерта гледатељи БХТ1 моћи ће пратити у програму БХТ1 25. децембра у 20,00 сати.

Из ХКД Напретка поручују да ће се потрудити да још јаче и снажније и с посебном емоцијом подигну прашину божићне чаролије и на свако лице које данас покривају маске, ставе најљепши осмијех, а нотама, које буде успомене, отјерају све страхове.

Ведрана Шимић, Катарина Кикић, Лаура Козлингер, Монија Јарак-Микулић, Синиша Маркановић, Данијел Перић, Томислав Перић, Иван Шарић, Леонардо Шарић, Милан Луцић, Филип Милошевић, Дарио Вучић и Тони Топлан уз пратњу гудачког оркестра Сарајевске филхармоније, извест ће традиционалне божићне пјесаме које носе дах безвремености.

Из ХКД Напредак поручују да ће се потрудити да још јаче и снажније и с посебном емоцијом Божићним концертом и пјесмом ставе најљепши осмијех који буди успомен и тјерају све страхове.

Као што то и сваке године чини, тако је и ове БХРТ, управо на дан Божића за своје гледатеље осигурао уз традиционални свечани Божићни концерт и Божићну мису из катедрале Пресветога Срца Исусова у Сарајеву, пријенос из Рима „Урби ет орби“, те игране филмове „Божићна жеља“, и „Божићни хотел“.