Вележ је вечерас побиједио Сарајево у посљедњој утакмици 25. кола м:тел Премијер лиге БиХ. Након 90 минута спортске борбе на одлично припремљеном терену, Рођени су уписали важну и велику побједу резултатом 1:0.

Рођени су данас играли у сљедећем саставу: Богдановић – Овчина, Цхесхмедјиев, Зељковић, Дарио – Радовац, Хасановић – Вехабовић, Анђушић, Брандао – Георгијевић. На клупи су били Кјосевски, Ћосић, Алагић, Осмић, Пршеш, Бехрам, Хајдаревић, Зубановић и Сијамија.

За ФК Сарајево данас су играли: Ковачевић, Пидро, Оремуш, Мешановић, Миличевић, Пејовић, Милановић, Ханџић, Дуповац, Фанимо, Адукор. На клупи су били Канурић, Бешић, Хебибовић, Мустеданагић, Велкоски, Рамић, Јукић, Дервишагић и Сушић.

Рођени долазе до водства у 40. минути. Шутирао је Анђушић са врха 16-ерца, лопта погађа Миличевића и вара Ковачевића. До краја полувремена није било већих прилика, тако да се на одмор отишло са заслуженом предношћу Вележа од 1:0.

Вележу сљедећег викенда слиједи тешко гостовање на Пецари код Широког Бријега, једног од директних конкурената у борби за Европу, док ће Сарајево угостити Борац у дербију 26. кола.