У вријеме када цијене основих животних намириница вртлоглаво расту, када полако губимо вјеру у државу, систем и једни у друге, гест Добојлије многе је оставио без текста и вратио им вјеру у људскост. Можда, ипак, није све изгубљено.

Због новонастале ситуације изазване коронавирусом, пекара “Аљо” је донијела одлуку да цијену хљеба смањи на 0,80 КМ у периоду од 23. марта до даљег. Ако се овакво стање са коронавирусом настави, пекара “Аљо” биће уз свој народ и у наредном периоду.

Добојлије једногласне – ЗНАЧИ. А, како и не би значило у вријеме када смо свједоци посљедица које коронавирус оставља на све ћелије друштва. Не користе кризу сви као прилику за профит. Шта је власника подстакло на овај
потез?

“Због муштерије, ко год долази жали се, ова лоша ситуација, и зато сам спустио цијену”, каже власник пекаре Хађи Цикај.

Ово није први пут да се одлуче на овакав потез.

“Имали смо и прошле године и муштерије су задовољне. Свакако да тих 20 фенинга свима знаци, посебно пензионерима и другим грађанима, без обзира на све. Пријатно су изненађени, једини смо ми били и прошле и ове године који су снизили цијене хљеба”, прича Младенка Лазаревић, запослена у пекари.

“Није интересантно човјек сам себе да хвали. Муштерије кад те хвале, то је прави потез и прави посао”, истиче власник пекаре.