Представљање савремених технолошких рјешења и глобалних пословних трендова бит ће уприличено данас кроз два онлајн догађаја – “Теch Hosted by LANACO” који се одржава шесту годину за редом и “Retail Beyond Digital”, који се одржава први пут у Европи.

Највећа мултивендорска конференција у Босни и Херцеговини, “Теch Hosted by LANACO” и ове године ће окупити стручњаке из области ИТ индустрије и највећа имена у области технолошких иновација као што су Lenovo, Kaspersky, Veeam и DellEMC.

На конференцији ће бити представљена и савремена рјешења домаћих стручњака из области вјештачке интелигенције и машинског учења намијењена банкарском сектору, као и ИоТ рјешења за револуцију свакодневних људских активности и промјену начина пословања.

“Retail Beyond DigitalБеyонд” конференција се одржава први пут у Европи, а у организацији компаније LANACO, уз партнерство Digital Suplay Institute-а.

Конференција је намјењена свима који желе да сазнају како да примјене дигиталне иновације и трансформишу традиционалне моделе пословања од стручњака ДСЦИ института, у чијем саставу се налазе добро познате свјетске компаније као што су Under Armour, Craft.Cо, Bain&Company и друге.

На тој конференцији бит ће говора о будућности дигиталних ланаца снабдијевања, те о корацима и начинима трансформације које компаније требају предузети како би успјешно одговориле глобалним тржишним захтјевима узрокованим пандемијом.

Такођер, бит ће говора и о начинима изградње и стварања дигиталних ланаца снабдијевања уз помоћ вјештачке интелигенције, машинског учења, ИоТ-а и других технолошких рјешења, на примјеру водећих глобалних компанија.

Учешће на обје конференције је бесплатно, најављено је из компаније LANACO.