У ванредним околностима као што је ова, када се сви бринемо за наше здравље и наших најближих, када размишљамо како ћемо и шта ћемо већ сутра, идеална је прилика и да улажемо у себе и нова знања.

Lilium Academy је одлучила да неке лекције њихове Дигиталне академије буду доступне потпуно бесплатно, те да се свима омогући да провире у свијет дигиталног маркетинга. Позивају све да посјете страницу www.lilium.academy и већ сада науче нешто ново, а да остану кући и на тај начин брину о себи и људима које воле

“Водили смо рачуна да у вријеме када смо сви заиста забринути, када смо помало и нервозни и када мислимо да се вријеме код куће не може искористити и на користан начин када смо већ константно онлине, понудимо свима прилику за стицање нових знања. Наша Дигитална академија је мјесто гдје свијет дигиталног маркетинга постаје једноставнији, схватите заправо како тај свијет функционише и колико ће имати утицаја у будућности.

Због тога смо одлучили свима пружити дио тог свијета и показати отприлике шта их чека уколико постану и полазници наше академије. Сада су неке од лекција доступне потпуно бесплатно и сигурно је да су корисне, па чак и ако дигиталу користите за личне потребе.