Болоња је потврдила да је њихов тренер Синиша Михајловић опет разговарао са Златаном Ибрахимовићем како би га убиједио да изабере управо овај италијански клуб.

Шведску суперзвијезду повезују с Миланом, Наполијем, Болоњом и Ромом откако је обзнанио да напушта ЛА Галакси.

Недавно му је истекао уговор с ЛА Галаксијем, а одмах су кренуле медијске спекулације око тога који је клуб његова наредна дестинација.

Директор Болоње Рикардо Бигон је изјавио како је сретан због повратка Михајловића на клупу након што је прошао неколико терапија лијечења од леукемије.

Истакао је такођер да је Михајловић у контакту с Ибрахимовићем, напомињући да сада од славног нападача чекају коначни одговор.

“Златан је поручио да ће у децембру донијети одлуку. Ми смо спремни разговарати и даље ако би одлучио да пређе у наш тим. Али чекат ћемо да видимо шта ће се заиста десити”, казао је Бигон, додајући да је Ибрахимовић свакако нападач којег би пожелио сваки тим.

“Ако у јануару могнемо појачати екипу, сигурно је да ћемо то и урадити”, рекао је Бигон.

Ибрахимовић је професионалну каријеру почео у Малмеу ФФ, а затим је играо за Ајакс, Јувентус, Интер, Барселону, Милан, ПСЖ, Манчестер Јунајтед и ЛА Галакси. За репрезентацију Шведске, од које се опростио 2016. године, уписао је 116 наступа и постигао 62 гола.