Данас ће у Босни и Херцеговини бити претежно облачно вријеме. У другом дијелу дана предвиђа се смањење наоблаке у Посавини, Крајини и Херцеговини, саопћено је из Федералног хидрометеоролошког завода БиХ.

”Киша или локални пљускови се очекују у Херцеговини, источним и централним подручјима Босне. Вјетар слаб до умјерен у Босни сјеверни и сјеверозападни, а у Херцеговини југозападни. Јутарња температура од седам до 12, на југу до 15, а дневна од 14 до 19, на југу до 22 степени”, додаје се.

У сриједу у већем дијелу земље бит ће сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. У Босни по котлинама магла и ниска наоблака. Очекивана јутарња температура од шест до 12, на југу до 15, а дневна од 16 до 22, на југу до 24 степени.

”У четвртак сунчано уз умјерену облачност. У Босни по котлинама магла и ниска наоблака. Јутарња температура од седам до 13, на југу до 16, а дневна од 17 до 23 степени”, наводи се у саопћењу.

У петак ће у Херцеговини бити умјерено до претежно облачно вријеме са кишом, а у остатку земље већи дио дана претежно сунчано. Јутарња температура ће се кретати од шест до 12, на југу до 16, а дневна од 16 до 22 степена.