Жуто упозорење због неповољних временских прилика издато је за неколико подручја у Босни и Херцеговини.

Упозорење због густе магле издато је за подручја Бањалуке, Сарајева, Вишеграда, Бихаћа и Тузле.

Данас ће у већем дијелу Босне преовладавати дуготрајна магла и ниска наоблака. Претежно сунчано вријеме у Херцеговини, западу и југозападу Босне. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између -4 и 0, на југу земље од 4 до 7 степени Целзијуса. Највиша дневна температура зрака углавном између 3 и 8, на југу земље од 12 до 16 степени..

У четвртак у већем дијелу Босне ће преовладавати дуготрајна магла и ниска наоблака. Претежно сунчано вријеме у Херцеговини, западу, југозападу Босне и на планинама. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између -4 и 1, на југу земље до 6 степени. Највиша дневна температура зрака углавном између 3 и 9, на југу земље од 12 до 16 степени, прогноза је метеоролога Федералног хидрометеоролошког завода Босне и Херцеговине (ФХМЗБиХ).

У петак се очекује претежно сунчано вријеме у Херцеговини, западу, југозападу Босне и на планинама. У централним и источним подручјма прије подне магла по котлинама, а сунчаније у другом дијелу дана. На цијелом сјеверу земље дуготрајна магла и ниска облачност. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између -3 и 1, на југу земље до 6. Највиша дневна температура зрака у сјеверним подручјима од 2 до 6. У остатку Босне највиша дневна температура зрака између 6 и 10, а на југу земље од 12 до 15 степени.