На граничним прелазима овога јутра задржавања нису дужа од 30 минута. На магистралном путу Сребреник-Орашје обустављен је саобраћај кроз Тунел Орманица. Сва возила из правца Тузле и Сребреника преусмјерена су обилазницом у непосредној близини тунела, док су возила из правца Орашја и Градачца преусмјерена на алтернативни правац (раскрсница Орманица-раскрсница Вучковци-Срнице-Буква-регионални пут (Р-461) према Сребренику).

Путничка возила могу користити и саобраћајницу Срнице Доње-Шпионица.

У току су радови на магистралном путу Цазин-Велика Кладуша (дионица Цазин-Скокови), због чега је саобраћај обустављен. За вријеме обуставе алтернативни правци су: Велика Кладуша-Бужим-Отока, Велика Кладуша-Ћоралићи-Гата-Каменица-Бихаћ и Цазин-Слатина-Мутин-Рајак.

Због санационих радова у Тунелу Винац, на магистралном путу Јајце-Доњи Вакуф, саобраћај је обустављен и преусмјерен на обилазницу око тунела.

У мјесту Витаљ (Кладањ-Тузла) због клизишта се саобраћа наизмјенично, уз регулацију свјетлосне сигнализације (семафори).

Због радова на санацији моста на дионици аутопута А-1 Високо-Какањ (код мјеста Добриње), саобраћа се двосмјерно, супротном коловозном траком.

На магистралном путу Зеница-Немила (кроз Тунел Врандук) од пет до 21 сат саобраћа се двосмјерно. Од 21 сат до 00.30 сати возила се пропуштају наизмјенично, док је од 00.30 до пет сати саобраћај кроз тунел обустављен. За вријеме обуставе возила до 7,5 тона укупне масе могу користити обилазницу кроз насеље Тетово, а возила изнад 7,5 тона алтернативне правце Добој-Шићки Брод- Сарајево и Жепче-Завидовићи-Олово-Сарајево.

На регионалном путу Црна Ријека-Мркоњић Град (Бјелајце) због санационих радова сваки дан, осим недјеље, саобраћај је обустављен у времену од 8 до 16 сати.

За данас је најављен почетак радова на санацији моста преко ријеке Тиње, у мјесту Дреник на М-1.8 Сребреник-Шићки Брод. За вријеме радова саобраћат ће се наизмјенично-једном траком (постављени семафори).

из БИХАМК-а апелују на возаче да буду максимално опрезни, да држе одстојање између возила и да се придржавају мјера заштите од коронавируса.