Изложба “Индустријализација у току”, у продукцији Cultural Heritage without Borders BiH (CHwB), Фондација културно наслијеђе без граница, добитник је престижне међународне награде BigSEE Арцхитецтуре Аwард 2021. у категорији “Landscape and urban space”,  а која се додјељује за двадесет и једну земљу југоисточне Европе, те да је номинирана за Гран При.

Мултимедијална изложба резултат је мултидисциплинарног приступа у раду групе стручњака различитих профила, архитеката, графичких дизајнера, хисторичара који су путем савремене интерпретације баштине уз иновативан приступ у дизајну и визуелном идентитету посјетиоце водили на својеврсно путовање кроз стогодишњи развој индустрије, учили о томе како је индустрија мијењала и модернизирала босанскохерцеговачко друштво, указали шта она представља у култури сјећања, те зашто је индустријско наслијеђе као дио европске културне баштине данас важно.

Наградом БигСЕЕ изложба “Индустријализација у току”, ауторско дјело тима: Сања Врзић, Александра Нина Кнежевић, Амра Чусто, Пеђа Казазовић, Адиса Джино Шута и сарадници, оцијењено је као занимљив, оригиналан израз који баштину чини видљивијом, као креативно и одговорно презентирање наслијеђа намијењено свима, али посебно млађим генерацијама. Дизајнерско рјешење, графички прикази, кратки филмови, уз биране текстуалне садржаје омогућили су “живи” доживљај индустрије и интеракцију публике са сваким дијелом изложбе.

Изложба је реализирана у сарадњи са Еуропском унијом, а додатан значај јој даје чињеница да је настала и у партнерству са баштинским институцијама: Хисторијским музејом БиХ, Музејом града Зенице, Музејем Југославије и Филмским центром Сарајево. Задовољство ауторима представља и што је током 2020. године представљена у четири босанскохерцеговачка града: Сарајеву, Мостару, Бања Луци и Зеници.