У Босни и Херцеговини данас ће преовладавати облачно вријеме, а слично вријеме очекује се и наредних дана.

У низинама се очекује киша или сусњежица, а у вишим подручјима снијег. Снијег у низинама је најизгледнији на подручју Крајине. Вјетар умјерене јачине, у Босни сјеверног и сјеверозападног смјера. У Херцеговини југо већи дио дана.

Температура зрака у Босни већином између два и осам степени Целзијусових, у централним и источним подручјима до 12. У Херцеговини температура зрака углавном између осам и 14 степени.

У Сарајеву облачно вријеме са кишом. Сусњежица или снијег могу падати у вечерњим сатима. Најнижа јутарња температура зрака око седам степени, а највиша дневна око 11.

Према прогнозама Федералног хидрометеоролошког завода (ФХМЗ) у Босни се и сутра очекује облачно вријеме с падавинама, а у Херцеговини дјелимично ведро. Вјетар умјерене јачине сјеверног смјера. Пријеподне повремено су могући јаки удари вјетра. Температура зрака у Босни већином између један и седам степени Целзијусових. У Херцеговини јутарња температура зрака између два и седам, а највиша дневна између осам и 14 степени.

Слично вријеме очекује се и у четвртак. Најнижа јутарња температура зрака већином између минус три и један степен, на југу земље до пет степени. Највиша дневна температура зрака углавном између шест и 11, на југу земље до 15 степени Целзијусових.