Ексклузивни караван од око 100 суперспортских и луксузних аутомобила OneLife Rally стигао је по први пут у Босну и Херцеговину, у Сарајево.

Љубитељи аутомобила испред хотела “Европа” уживали су у паради егзотичних и престижних аутомобила марки Ферари, Ламбургини, Порше, Бенти, Масерати и многих других, ријетко виђених у Босни и Херцеговини, а вриједних и по неколико стотина хиљада еура. Посјетиоци су били у прилици дружити се са возачима ових аутомобила, те упознати велики број успјешних и познатих учесника. Караван пут наставља сутра.

Ради се о петом издању OneLife Rallyja, који први пут пролази кроз Босну и Херцеговину. Возачи су кренули 26. јуна из Истанбула, а са заустављањем у Софији, Приштини, Београду, Сарајеву, Будимпешти и 3. јула стижу на коначно одредиште у Праг.

Осим грађана Сарајева параду ће видјети и грађаниТузле и Градачца.

Организатори OneLife Rallyja изузетну пажњу посвећују социјално угроженим категоријама друштва, те је пракса да сваке године на евенту организирају добротворну акцију и прикупљена средства донирају локалном удружењу, па ће тако бити и овај пут у Сарајеву, гдје ће се прикупљена средства донирати удружењу ‘Срце за дјецу’, организацији која помаже и пружа подршку дјеци обољелој од рака.