Ногометаши Широког Бријега у оквиру трећег кола Премијер лиге БиХ данас на Пецари дочекују екипу Вележа.

Након двије уводне побједе Широкобријежани имају прилику уписати нова три бода. У споменути сусрет домаћини улазе с максималним учинком, а гости с половичним учинком на отварању сезоне, али и након велике побједе у мостарском дербију над Зрињским.

Тренер Широког Бријега Тони Карачић истиче да су спремни одговорити на све изазове и уписати нова три бода, саопћено је из клуба.

“Архивирана је утакмица на Отоци и потпуно смо концентрирани на домаћу утакмицу против Вележа. У госте нам долази врло квалитетан супарник који игра допадљив ногомет. Очекујем добру утакмицу, спремни смо одговорити на све изазове и уписати нова три бода”, истакнуо је Карачић.

Осврнуо се на недавни припремни сусрет ових двију момчади у Томиславграду.

“ФК Вележ Мостар је тада био квалитетнији супарник, доминирали су у пољу, а једино позитивно с наше стране у тој утакмици био је неодлучени исход. Ова је утакмица је нова прилика, потпуно друкчија од споменуте, јер је и натјецатељска. Ипак, овај пут се игра на Пецари и сигурно ћемо одиграти много квалитетније него тада”, додао је шеф стручног штаба Широког Бријега.

Првотимац Ален Јуриљ је истакнуо како у момчади влада сјајна атмосфера и велико заједништво те како пуни оптимизма дочекују ову утакмицу.

“Никога се не бојимо, вјерујемо у своју квалитету и желимо наставити побјеђивати. Вележ јест квалитетна момчад, али бодови ће остати на Пецари. Желимо наставити у започетом ритму”, поручио је Јуриљ.

Утакмица Широки Бријег – Вележ игра се вечерас од 19 сати.