Фудбалери Крупе ни у четвртом сусрету на свом терену против Тузла ситија нису успјели да дођу до побједе, а имали су је “у џепу”, па су тако и даље без тријумфа овог прољећа.

У пет утакмица Крупа је освојила само два бода и остала посљедња на табели

На другој страни, Тузлаци су и даље без пораза откако је сезона настављена. У шест утакмица, рачунајући ту и Куп, остварили су четири побједе и два ремија.

Крупа је повела голом Немање Вукмановића у 65. минуту, али није издржала, иако је од 50. минута имала играча више на терену, пошто је због два жута картона искључен Лука Лучић. У првом минуту надокнаде Горан Бркић је спасао бод за Тузлаке и сачувао им ореол непобједивости.

На “Тушњу” је Слобода прекинула свој непријатан низ од пет узастопних пораза и поготком младог Саше Максимовића у 48. минуту савладала Жељезничар.

Тим са “Грбавице” и даље игра веома лоше, ово му је осма утакмица без тријумфа, а посљедњу су остварили још 2. децембра, када су у Мостару били бољи од Зрињског са 2:1.

Уједно, ово је прва побједа Слободе над Жељезничарем од септембра 2017. године, када су, такође, славили са 1:0.

Премијер лига БиХ – 24. коло:

Младост Добој-Какањ – Зрињски 1:1
Радник – Борац 1:3
Крупа – Тузла Сити 1:1
Слобода – Жељезничар 1:0

17.00 Сарајево – Широки Бријег

Понедјељак:

18.00 Олимпик – Вележ

Табела: Сарајево 49, Борац и Широки Бријег 44, Зрињски 42, Вележ 41, Жељезничар и Тузла сити по 38, Слобода 25, Младост ДК 23, Радник 20, Олимпик 19 и Крупа 15