Први полуфинални меч Купа “Мирза Делибашић” за кошаркаше по систему “А”, између Прома из Доњег Вакуфа и сарајевске Босне, игра се у сриједу, 20. јануара, са почетком у 17.00 сати.

Други меч полуфинала, у којем ће тузланска Слобода угостити зенички Челик, играт ће се у наредни уторак, 26. јануара, са почетком 19.00 сати.

“Познато је да ће домаћин финалног меча бити побједник из дуела Промо – Босна, али, због заосталих утакмица Првенства БиХ, још нисмо одредили тачан термин у којем ће бити игран финални меч. Извјесно је да ће то бити крајем јануара или почетком фебруара јер се завршни турнир, Финал фоур (Ф4), игра од 12. до 14. фебруара. Трофеј брани Спарс из Сарајева”, рекао је Надир Кореџија, комесар Такмичења Кошаркашког савеза Босне и Херцеговине по систему А.

Накнадно ће бити одређен и домаћин завршног турнира Купа “Мирза Делибашић”, на којем ће, осим прошлогодишњег освајача Купа, сарајевског Спарса, судјеловати побједник такмичења по систему А, затим КС Републике Српске и КС Херцег-Босне.