Јутарња магла смањује видљивост на појединим дионицама уз ријеке Врбас, Босну, Лашву и Спречу. На тим дионицама и коловоз је влажан, па се савјетује опрезнију вожњу.

Саобраћај је због радова обустављен у тунелима Винац (Јајце-Доњи Вакуф) и Јасен (Прозор-Јабланица), а возила саобраћају обилазницама око тунела.

Због радова на мосту у мјесту Рељево на магистралном путу Јошаница-Рајловац, као и на мосту преко ријеке Дрине у Горажду (Р-448) саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

Радови на санацији мостова у току су и на магистралним путевима Сребреник-Шићки Брод (преко Тиње, у мјесту Дреник) и Олово-Семизовац (два моста преко Љубине), као и на петљи Блатуша, код Зенице, а на тим локацијама саобраћа се успорено.

У току су радови на асфалтирању магистралног пута Брчко-Бијељина (од кружног тока “Илићка” до насеља Гредице). За вријеме извођења радова саобраћа се успорено, наизмјеничним пропуштањем возила.

Данас ће због извођења санационих радова од 08 до 19:30 часова бити обустављен саобраћај на регионалном путу Р-403 Ћоралићи-Тржачка Раштела. За вријеме обуставе возила ће се усмјеравати на алтернативни правац.

На граничним прелазима Хум и Метаљка није дозвољен улазак у Црну Гору, док је гранични прелаз Делеуша од раније затворен због радова. На осталим граничним прелазима тренутно нема дужих задржавања.