Шеф стручног штаба ФК Сарајево Винко Мариновић и капитен Крсте Велкоски данас су на стадиону “Билино поље” у Зеници говорили о очекивањима од сутрашњег меча против подгоричке Будућности у склопу трећег кола квалификација за Европску лигу.

“Сутра ће нам требати максимална концентрација и сигурно је да ће ситни детаљи одлучити утакмицу. Убијеђен сам да ће моји момци сутра то добро урадити с обзиром да у њих имам максимално повјерење”, рекао је Мариновић на почетку конференције за медије.

Истакао је да су скаутирали екипу Будућности у њиховим претходним мечевима.

“Одиграли су добре утакмице и побиједили су екипе које су учесници, да ли Лиге шампиона или УЕФА лиге. Имају искуство, знају да играју. Надам се да ћемо успјети да неутралишемо њихове добре стране и искористити њихове лоше стране”, казао је Мариновић.

Велкоски је поручио да су свјесни очекивања навијача те да ће дати свој максимум на терену.

“Атмосфера је на високом нивоу, сви су спремни и знају шта доноси ова утакмица. Ово је шанса да једна екипа из БиХ настави пут ка групним фазама. Сви прижељкујемо побједу, то је најбитније, па како год да ли на продужетке или пенале, најбитније је да прођемо даље”, казао је Велкоски.

Истакао је да ће им ипак недостајати и подршка навијача с трибина.

“Недостат ће нам навијачи, њихов хук нас подиже на терену, али навикли смо без њих јер доста утакмица је одиграно без публике. Очекујемо да ћемо сутра одиграти квалитетну утакмицу и да ћемо извући позитиван резултат”, рекао је Велкоски.

Фудбалери ФК Сарајево вечерас су на Билином пољу урадили и тренинг пред сутрашњу утакмицу против Будућности која се игра у 20 сати.