Према писању талијанских медија француски ногометни репрезентативац Пoл Погба (26) у сијечњу би могао преселити из Манчестер Јунајтеда у редове Јувентуса за 60 милијуна еура одштете и њемачког везњака Емреа Чана.

Занимљиво, Погба је 2009. као 16-годишњак стигао у Манчестер Јунајтед из Ле Авра, но 2012. је ‘побјегао’ у Јувентус и то бесплатно.

Легендарни Алекс Фергусон је прије неколико година открио како је Погба тада требао потписати нови уговор с Унитедом, међутим његов менаџер Миноа Рајола је све договорио с Јувентусом.

Француз се у Јувентусу задржао до коловоза 2016. када се вратио у Манчестер Јунајтед за чак 105 милијуна еура, но сада је корак до повратка у Торино.

Енглески медији наводе како је француски везњак фрустриран својом ситуацијом на Олд Трафорду, те чињеницом да је ове сезоне уписао свега шест наступа.

Велики интерес за његове услуге показали су и Реал Мадрид, те ПСГ, но торинска “Стара дама” посао жели обавити већ у сијечњу, а не на крају ове сезоне.

Јувентус је спреман платити 60 милијуна еура, а према Манчестеру би кренуо и Емре Чан којег Јуве ове сезоне није пријавио за Лигу првака. Нјемачки везњак је стигао у торинску “Стару даму” 2018. из Ливерпула за 16 милијуна еура.