Талентирани 17-годишњи Иван Гргић потписао је вишегодишњи професионални уговор с НК Широки Бријег и прикључен је првој момчади уочи нове сезоне м:тел Премијер лиге БиХ.

-За мене као седамнаестогодишњака много значи потпис професионалног уговора и прикључење првој момчади. Неизмјерно сам захвалан стручном стожеру на челу с тренером Тонијем Карачићем који су препознали мој рад и пружили ми прилику тренирати и играти с првом момчади, а надам се и одређеним минутама и службеном дебију за сениорску момчад у новој сезони. За сада све иде у правом смјеру, ово је један од циљева које сам зацртао у својој каријери. Први професионални уговор потписао сам за реномирани клуб у држави, вјеројатно и најбољи за младе играче чији се рад помно прати и који често добију прилику искушати се на највишој разини – казао је Гргић.

Иван Гргић из Кисељака, који је уједно и члан У-18 репрезентације БиХ, каријеру је почео у Академији ФК Сарајево, а као капетан предводио је пионирску момчад ФК Сарајево до наслова првака Босне и Херцеговине. У НК Широки Бријег дошао је у вељачи 2019. године из ХНК Хајдук Сплит, стоји у приопћењу клуба с Пецаре.