fake rolex

Музичка продукција БХРТ. Зашто смо другачији од осталих?

  1. Наш производ, музичке садржаје, једним ударцем, пласирамо на радио, телевизију , YоуТубе и друге дигиталне платформе.
  2. Производимо 3 музичке емисије „Топ 15“ (100% домаћа), „Плесна Листа“ и „Народни Студио“ које се у истој форми емитирају на радију и телевизији и yоутубе каналу. Сами монтирамо и снимамо своје емисије.
  3. У пројектима Студио 2 Ливе и Студио Н смо до сада реализирали преко 30 концерата популарних имена из свих крајева наше земље и региона. Врхунски аудио-видео концерти са публиком од цца 400 особа, се из наших студија могу пратити у живом преносу путем БХР 1, ливе стреама на официјелном YТ каналу МП и ФБ страници. Концерти се ТВ камерама снимају уз аудио вишеканално снимање чему слиједе постпродукција, монтажа и емитирање на БХТ 1.
  4. Направили смо интернетску радијску мрезу са 6 станица.
  5. Једном годишње реализујемо јединствени пројекат Севдах у Народном када највећа имена наведеног жанра доводимо у Народно позориште и додјељујемо признање „Душа севдаха“.
  6. Започели смо процес креирања музицког канала БХРТ ВИБЕ који ће путем YТ а касније каблосвких оператера, музичким садрзајима ширити позитивне вибрације
  7. Започели смо процес креирања Онлине схопа наше дискографије.
    У развоју је још неколико пројеката који иду у сусрет будућности.

О нама

Музичка продукција је чувар блага музичке традиције, квалитета, токова и будућности музике у БиХ. Самим тим има велику улогу и одговорност коју треба оправдати И потврдити својим константним дјеловањем И развојем. МП, својеверсни идентитет БХРТ-а, првенствено производи музички програм и учествује у заједничкој производњи осталих програма радио-телевизије. МП тежи скинути “окове” прошлости, одговорити садашњем времену, развоју технологије, новим медијима и свјетским трендовима. Сходно томе планирамо отворити дигиталну платформу и направити нове медије те омогућити једноставан приступ И доступност коначним слушаоцима И гледаоцима.
Визија будућег рада МП-а је у складу са актуелним свјетским збивањима, технолошким развитком, новим медијима, производњом програма у дигиталним медијима, новим могућностима, промјени навика, начина перцепције те понашања гледалаца И слушалаца. Акцент је на новим медијима и производњи новог програма.

У контексту наведеног те приближавању европским трендовима план пројекта “Музичка продукција И нови медији “ је постављање дигиталне платформе. Реализирана је прва фаза БХРТ Интернетске радијске мреже састављене од 6 специјализираних радијских станица с којима производимо 144 сата дневно (6×24 сата), 1.080 сати седмично, 52.416 годишње, новог програма. Једноставно и бесплатно слушање путем интернета у читавом свијету, а путем кабловских оператера долазимо до проширеног аудиторијума. Додатна маркетиншка и промотивна понуда за потенцијалне клијенте, максимална динамика програма, промовирање властитих урадака И квалитетних пројеката из земље и региона. Планирамо прићи ближе широкој публици и потенцијалним клијентима. те додатно комерцијализирати МП.

Музичко забавни програми РТВ-а намијењени су промовирању музичке културе, и стваралаштва у чему Музичка продукција има свој допринос у креацији аудио-видео промотивних клипова, снимања и преноса концерата, а све у договору са уредницима програма. МП продуцентски тимови учествују у реализацији РТВ емисија, специјалних програма, снимању, обради и припреми за емитовање значајних садржаја у РТВ програмима. Студијска снимања допуњују наведене дјелатности и чувају трајне звучне записе квалитетних пројеката музичке културе свих жанрова у БиХ.

Постојећи Ансамбли Музичке продукције судјелују у радијским и телевизијским емисијама као и јавним манифестацијам од посебног значаја. Неопходно је наставити развој ријетких музичких праваца у БиХ , што је једна од основних активности МП-е. (јазз, савремена класична музика, театарска-мјузикли и филмска и електронска музика)
Руководилац Музичке продукције
Јасмин Феровић

jasmin.ferovic@bhrt.ba

muzicka.produkcija@bhrt.ba

дискографија: +387 33 408025
координација: +387 33 408024
ирадио мрежа: +387 33 408172


БХРТ ИНТЕРНЕТСКА РАДИЈСКА МРЕЖА

Укус и навике слушатељства се мијењају константно. Доказано је да музика одговара осјећању човјека и обратно. У данашњем времену технолошких достигнућа и модерног начина живљења слушаоцима је потребно понудити више садржаја те им омогућити да једноставно одаберу шта желе слушати. Данашње слушатељство не жели бити ограничено схемом, говором и оним што може понудити само један радијски канал. Слушатељима је потребно омогућити слободу одабира, поједноставити и приближити могућност слушања на било којој тачки планете. што је поента наше интернетске мреже. Сличан примјер је евидентан у музичкој индустрији и еволуцији музике, промјени формата и медија, те коначном омогућавању селективне куповине музике онлине. Моћи ћете нас слушати директно на wеб порталу БХРТ-а или путем апликације за мобилне уређаје на свим платформама.

Арт радио емитира 24-сатни програм посвећен умјетничкој-озбиљној музици, највећим пројектима и композиторима свих времена. Срце радија чине популарна дјела у циљу стварања новог слушатељства и додатне едукације старијих љубитеља наведеног жанра. Слоган: „Умјетничка музика је хит“!

Данце радио емитира 24-сатни програм посвећен електроничкој плесној музици од почетка до данас. Акцент је на великим хитовима који су обиљежили настанак и развој наведеног жанра. Радио промовира све оно што је актуелно од музичких збивања на свјетској данце сцени. Слоган: „Радио уз који плешемо“

Евергреен Радио емитира 24-сатни програм посвећен безвременским хитовима стране и домаће продукције. На овом радију се слушају архивски-ријетки и други музички пројекти од највеће вриједности, које је тешко пронаћи у изворном облику и квалитету. Евергреен радио је најромантичнији радио који нас подсјећа на вријеме невиних љубави и младалачких идеала. Слоган: „Незаборавни хитови“!

Наш Радио емитира 24-сатни програм посвећен музици БиХ. Наша мисија је јачати, одржати и наставити изградњу БиХ музичке сцене те подржати ауторе који ће добити свој простор за промоцију квалитетних пројеката. Наш радио задржава право и обавезу очувања вриједности те ћемо у том контексту презентирати само квалитетну музику. Слоган: „Наш радио, наша музика.

Севдах радио емитира 24-сатни програм посвећен народној музици са акцентом на Севдах. Значајан дио програма обухвата јединствено благо музичког архива БХРТ. Слоган: „Музика која има душу“ говори све.

Јазз.Ба радио емитира 24-сатни програм посвећен најквалитетнијем џезу са домаће и свјетске музичке сцене. Джез није само музика него и начин живљења. Слоган: „Све боје џеза на једном мјесту“!