Жосе Мурињо, менаџер Тотенхема казао је да је Герет Бејл све ближе својој најбољој форми и да се нада да ће нападач “летјети“ вечерас у утакмици Лиге Европе против Ројал Антверпена.

Мурињо је истакао да ће Бејл играти од почетка у гостујућем сусрету групе Ј, а потом изнио низ похвала за репрезентативца Велса, који је љетос стигао на посудбу из Реал Мадрида.

То ће Бејлу бити друга утакмица коју почиње као стартер, након тријумфа на домаћем терену са 3:0 против ЛАСК-а, такођер у Лиги Европе.

“Бејл игра и сви имамо, не само осјећај, већ и податке који показују да долази. Ради јако пуно, свима је сјајан примјер. Велики момак попут њега отпутовао је у Барнли, остао на клупи 90 минута, није играо нити минуту. Нјегово понашање као момка из тима је невјероватно, његово понашање у Тотенхему је изванредно и он долази. Видим својим очима, али долазе и научни подаци, а он ради врло, врло добро“, казао је Мурињо и додао:

“Побољшава се, пуно напредује и мислим да у четвртак већ можемо видјети Бејла на добром нивоу и надамо се да може ‘летјети’, јер јако пуно ради.“

Дуел другог кола групе Ј Антверпен – Тотенхем играће се вечерас са почетком у 18.55 сати. Белгијски представник након првог кола такођер има три бода, пошто је славио у гостима код Лудогореца.