У Босни и Херцеговини сутра ће преовладавати умјерено до претежно облачно вријеме. Током дана повремена и слаба киша се очекује у Херцеговини и западним подручјима Босне. У остаку земље падавине ће бити у вечерњим сатима.

Пухат ће умјерен вјетар, послијеподне и у вечерњим сатима са јаким ударима, јужни и југозападни. Јутарња температура од -1 до 4, на југу од 3 до 8, а дневна од 6 до 12, на југу и сјеверу до 14 степени.

У сриједу, 29. јануара преовладават ће умјерено до претежно облачно вријеме са слабом и повременом кишом у већини подручја. На планинама ће падати слаб снијег. Јутарња температура од -3 до 3, на југу од 4 до 9, а дневна од 4 до 10, на југу од 9 до 13 степени.

У Босни се за четвртак, 30. јануара по котлинама и уз ријечне токове прогнозира магла и ниска наоблака. У остатку земље углавном бит ће сунчано уз малу до умјерену облачност. Јутарња температура од -4 до 2, на југу од 1 до 6, а дневна од 2 до 8, на југу од 6 до 12 степени.

У петак, 31. јануара у Босни ће по котлинама и уз ријечне токове бити магла и ниска наоблака. У остатку земље углавном сунчано уз малу до умјерену облачност. Јутарња температура од -3 до 2, на југу од 1 до 6, а дневна од 4 до 10, на југу до 13 степени, саопћено је из Федералног хидрометеоролошког завода БиХ.