Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода сутра ће у Босни и Херцеговини бити претежно облачно вријеме са слабом кишом или локалним пљуском.

Вјетар слаб до умјерене јачине већином јужног и југоисточног смјера. У сјеверним и сјевероисточним подручјима вјетар источног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 5 и 10 степени, на југу земље до 14. Највиша дневна температура зрака углавном између 11 и 17, на југу земље до 20 степени.

И у сриједу се очекује облачно вријеме с кишом и пљусковима. Вјетар слаб јужног и југоисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 5 и 9, на југу земље до 14, а највиша дневна углавном између 12 и 18 степени.

Умјерено до претежно облачно вријеме у нашој земљи биће и у четвртак, 29. априла. Локални пљускови се очекују од средине дана према вечерњим сатима. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура зрака између 7 и 13, а највиша дневна између 17 и 24 степена, саопћено је из ФХМЗБиХ.