Традиционална манифестација Конференција беба, уз богат умјетнички програм за малишане и одрасле, биће одржана данас на Палама, а ове године пристигао је рекордан број пријава – 200 малишана.

Директор Културно-спортског центра Пале Славка Брезо рекла је да рођење дјетета чини посебне тренутке среће за цијелу породицу.

“Иако су понекад изазовни, ти тренуци испуњавају дан весељем и љубављу, а сваки дан чини новом успоменом у албуму лијепих сјећања”, рекла је Брезо за Срну.

Она је нагласила да је оборен рекорд у пријави учесника у односу на претходне године, будући да је ове године пријављено 200 малишана.

Брезо је рекла да неће бити конференција само за мале, већ и за већу дјецу, за које ће бити одржана весела, шарена забава уз “Патролне шапе” и много изненађења.

Према њеним ријечима, Конференција беба је јединствена и по томе што промовише љубав, здраву и велику породицу са више дјеце, а биће изабрано и трочлано предсједништво.

Она је подсјетила да је на Палама основана и покренута прва Конференција беба прије 22 године, а да ће начелник ове општине Бошко Југовић наградити једну вишечлану породицу.

Брезо је позвала све суграђане да им се придруже на паљанској Променади, уживају у забави, а уз помоћ пријатеља и спонзора ове дјечије манифестације у забавном програму биће подијељено мноштво поклона, ваучера и награда.

Конференција беба биће одржана у 18.00 часова на паљанској Променади, а у случају кише у Спортској дворани “Пеки”.

Генерални спонзор манифестације је општина Пале.