Након успјешне реализације програма у Фочи, Нектар ОК Фест караван наставља своје путовање према Требињу гдје ће у сарадњи са Културним центром Требиње 31. октобра и 1. новембра понудити садржајан и квалитетан програм.

У суботу 31. октобра у требињском клубу Ундергроунд у 12.00 бит ће одржана промоција књиге “Бунт деце социјализма”, аутора Душана Весића. Истога дана у 19.00 сати бит ће и званично отворена изложба фотографија “ОК Фест ретроспектива”, аутора Ведрана Шевчука и Марка Ристића у Галерији Културног центра Требиње. Након свечаног отварања, од 20.00 сати у Позоришној сали Културног центра бит ће одржан концерт Ненада Марића, алиас Краљ Чачка који ће наступити у соло/дуо варијанти.

Недјеља 1. новембар резервирана је за пројекције филмова “Туста”, режисера Андреја Коровљева (од 18.00) и “Небеска тема – прича о Влади Дивљану”, режисера Младена Матичевића (од 20.00) у биоскопу Културног центра Требиње.

Комплетан прогам изводи се у складу са епидемиолошким мјерама које су на снази. Улаз је бесплатан, број мјеста ограничен, а улазнице од 26. октобра могу се преузети на билетарници Културног центра Требиње.

ОК теам је потврдио и програм Нектар ОК Фест каравана за Бањалуку 10. и 11. новембра, који се реализира у сарадњи са Културним центром Бански двор. У Бањалуци ће бити одржана промоција књиге Бранка Росића “За сутра најављују коначно разведравање”, изложба фотографија “ОК Фест ретроспектива”, пројекције филмова “Туста” и “Небеска тема – прича о Влади Дивљану”, те унплуггед концерт бенда Канда, Коџа и Небојша.

У складу са епидемиолошким мјерама и у Бањалуци ће број посјетилаца бити ограничен.

У договору са културним центрима и партнерима у осталим најављеним градовима БиХ које ћемо посјетити (Зворник, Добој, Градишка, Мостар, Зеница, Сарајево, Тузла), на свим нашим званичним страницама објавићемо датуме и програм одржавања – саопштено је из Нектар ОК Феста.