Због одржавања међународне бициклистичке утрке, данас у времену од 10 до 14 сати, могуће су обуставе промета на дионици Бијељина-Брчко-Челић-Лопаре-Угљевик-Зворник-Власеница.

Возаче на овој дионици из БИХАМК-а позивају на појачан опрез и поштивање упута овлаштених лица из пратње.

На путном правцу Љубиње-Требиње (на дионици Љубиње ка скретању за Равно), сваки дан осим недјеље промет се због радова обуставља у времену од 08 до 14 сати.

За вријеме обуставе возила се преусмјеравају на пут Столац-Берковићи-Билећа-Требиње.

Промет је због радова обустављен у тунелу Јасен, на дионици Прозор-Јабланица. Путничка и мања теретна возила прометују обилазницом око тунела, док се теретна возила преко 7,5 тона (с изузетком аутобуса) усмјеравају на алтернативне правце: Мостар-Широки Бријег-Посушје-Томиславград-Купрес-Бугојно и Мостар-Сарајево-Бусовача-Нови Травник-Бугојно.

Обустава промета на снази је и у тунелу Винац (Јајце-Доњи Вакуф), а возила на овој дионици прометују обилазницом око тунела.

Због завршних радова у тунелу Врандук (Зеница-Немила) у времену од 21 до 00:30 сати возила се пропуштају наизмјенично, док је у времену од 00:30 до 05 сати промет кроз тунел обустављен.

За вријеме обуставе возила до 7,5 тона укупне масе могу користити обилазницу кроз насеље Тетово, а возила изнад 7,5 тона алтернативне правце Добој-Шићки Брод- Сарајево и Жепче-Завидовићи-Олово-Сарајево.

Због радова на мосту у мјесту Рељево (Јошаница-Рајловац), као и на мосту преко ријеке Дрине у Горажду (Р-448), промет је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

Радови на санацији мостова у тијеку су и на путним правцима: Јабланица-Мостар (мост Бегића и Беговића), Тарчин-Коњиц (код мјеста Зукићи), Олово-Семизовац (мост преко Љубине), Пелагићево-Сребреник (у мјесту Шпионица), као и на петљи Блатуша, код Зенице, а на тим локацијама прометује се успорено.

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута. На граничном прелазу Хум није дозвољен улазак у Црну Гору, док је на граничном прелазу Метаљка улазак у Црну Гору могућ у времену од 07 до 19 сати. Гранични прелаз Делеуша затворен је због радова, приопћено је из БИХАМК-а.