Нетфликс, водећи свјетски сервис за стреаминг забавног садржаја, данас је покренуо локализирану услугу у Хрватској.

Корисници Нетфликса у Хрватској имат ће приступ хрватском корисничком сучељу као и титловима на хрватском језику који ће им омогућити да још више уживају у забавном садржају. Тако се хрватски језик придружио скупини од више од 30 локализираних услуга на свијету доступних на Нетфликсу.

“Јако смо сретни и узбуђени што – готово пет година након покретања наше услуге на енглеском језику у Хрватској – можемо представити потпуно локализирану услугу нашим корисницима која обухваћа тисуће сати омиљених свјетских филмова и серија, укључујући хваљени оригинални Нетфликс садржај. Циљ нам је наставити одушевљавати наше кориснике, а локализацијом услуге желимо пружити урањање у големи свијет могућности и забавно искуство за своје кориснике у Хрватској”, изјавили су из Нетфликса.

Нетфликс нуди потпуно нови начин забаве и омогућује корисницима тренутни приступ филмовима, серијама и емисијама на таблетима, паметним телефонима, рачуналима и играћим конзолама, осигуравајући им да уживају у забави било кад и било гдје. Богата збирка омогућава корисницима одабир великог броја филмских хитова, популарних серија, документарних и независних филмова, станд-уп комедија и програма за дјецу. Нови филмови и оригиналн Нетфликс садржај такођер су доступни, а све се епизоде могу погледати одмах.

Неке од најомиљенијих оригиналних Нетфликс серија и филмова у Хрватској укључују: знанствено-фантастичан хорор класик с носталгичном референцом на 80-те Странгер Тхингс; фантасy драму темељену на истоименој серији књига с Хенрyјем Цавиллом у главној улози Вјештац; серију која прати двије велике пљачке искусне дружине криминалаца коју је окупио човјек надимка “Профессор“ Кућа од папира; пост-апокалиптични хорор трилер у којем Сандра Буллоцк покушава заштитити себе и двоје дјеце од злонамјерног наднаравног ентитета Кућица за птице; криминалистички филм Ирац легендарног редатеља Мартина Сцорсесеа темељен на истинитој причи те према књизи “И Хеард Yоу Паинт Хоусес“; Цијена спаса, узбудљиви акцијски трилер о неустрашивом плаћенику с црног тржишта Тyлеру Ракеу који се упушта у најсмртоноснији посао извлачења до сада; Тхе Qуеен’с Гамбит, екранизацију романа Wалтера Тевиса из 1983. године који прати живот дјевојке Бетх Хармон која с осам година у сиротишту научи играти шах те захваљујући свом оштром уму и одлучности долази до титуле свјетске првакиње у шаху; те бројни други.

Уз локализацију на хрватски језик, Нетфликс нуди големи свијет могућности забаве с многим насловима доступнима у Ултра ХД 4К резолуцији и високо динамичком распону (ХДР), као и високој разлучивости (ХД) с Долбy Дигитал Плус 5.1 сурроунд звуком. Напредне технологије препорука с до пет корисничких профила омогућују корисницима открити забаву која ће им се свидјети.

За кориснике мобилних уређаја Нетфлиx нуди контролу податковног промета како би им помогао у бољој контроли потрошње податковног промета које корисници користе за стреаминг. Интернетска страница фаст.цом омогућује корисницима увид у брзину њихове интернетске везе, било на мобилној или широкопојасној мрежи и представља још један алат који корисници Нетфлиxа могу користити за бољи увид и контролу интернетске услуге.

Корисници који су непрестано у покрету могу без проблема преузети већи дио каталога и погледати га касније без приступа интернету, максимално искористивши недостатак интернета или вријеме приликом путовања.