Народно позориште у Мостару традиционално ће у суботу, 27. марта, у 20 сати обиљежити Свјетски дан позоришта изведбом представе “Ново нормално шоу” аутора и режисера Ивана Леме, према мотивима дјела Ињига Рамиреза де Хара, коју ће поклонити својој публици.

Представа говори о новонасталој ситуацији са којом смо суочени у вријеме пандемије на врло занимљив, другачији, интригантан и духовит начин, а глумачку поставу чине Емир Сејфић, Ајла Хамзић, Емир Спахић, Ведран Вилогорац те чланице П.С “Мо-Старс” Џана Калајџић, Алда Туцаковић, Сара Кулак и Наида Џихо.

Представа се не препоручује гледаоцима млађим од 16 година, а бит ће одиграна уз поштивање свих мјера и наредби Кризог штаба ФБиХ које су на снази, поручили су из тог позоришта.

Улаз на представу је слободан уз обавезно претходно преузимање улазница на благајни НПМ-а која је отворена сваким радним даном од 9 до 14 сати.

Иначе, Свјетски дан позоришта обиљежавају позоришне куће широм планете различитим програмима, као и читањем традиционалне међународне поруке уочи извођења представа.