Све је почело 2017. Године, када је Мерима Башић администраторица групе на разним форумима разговарала о парфемима, чија је велика љубитељица. Одлучила је покренути групу “Парфемологија”, за све обожаваоце парфема, која данас броји више од 17.000 чланова из цијелог региона, неких дијелова Европе, али и Америке. Како каже, ускоро бисмо могли очекивати и прво регистровано удружење љубитеља паарфема. А први пројекат је у припреми.

Ади Хасић један је од админа групе, а члан је од оснивања. О предностима групе, каже, могао би причати данима, а једина негативна страна је што вам страда новчаник. То поготово важи за ниш парфеме, иако ни дизајнерским цијена није ниска.

Осим Мериме и Адија ту су још два админа, а Амина је један од њих. На сву срећу добро су организовани и без обзира на пуно објава које треба одобрити каже да су заиста добар тим.

Лорена Грбавацје члан групе је већ неке 2 године. Парфеме воли откако је мала дјевојчица, и мама јој је савјетовала да из куће никада не излази без парфенма. Осим познанстава у групи научила је корисне ствари о парфемима, који парфеми иду за које годишње доба, шта су ниш парфеми.

Арман Ковачевић своје учешће и допринос често даје свим члановима групие. С обзиром на то да је велики познаваоц парфема, увијек је спреман свима дати савјет.

Парфеми су неизоставни дио стајлинга и идентитета. Потреба за оваквом групом постоји, стога се надамо да ће ова група као и до сада изњедрити нова пријатељства, знања и свакако желимо им што више чланова.